Πάει ο παλιός ο χρόνος...

Posted by Aromanet 27/12/2016 0 Comment(s)

 

Καθίσαμε χτες το απόγευμα με πολύ κρύο στο μαγαζάκι μας, με μελομακάρονα, κουραμπιέδες και λίγο ρακόμελο και μιλήσαμε για τη χρονιά που πέρασε. Μιλήσαμε για ένα 2016 γεμάτο, με ανατροπές και δυσκολίες, με όμορφες στιγμές και ευτυχείς νίκες. Χαρήκαμε για όσα έχουμε καταφέρει με την υποστήριξή σας. Πιστεύουμε πως στις γιορτινές αυτές μέρες οφείλουμε να γιορτάσουμε τα πράγματα που μας άρεσαν. 

 

Θυμηθήκαμε την κυρία Βάσω, που μας πήρε τηλέφωνο και χαρήκαμε να της προτείνουμε νέα ιδιαίτερα αρώματα τα οποία αγάπησε. Μας γλύκανε με την χαρά της και τα ευγενέστατα της λόγια. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να μοιραστούμε τις γνώσεις μας και το ενδιαφέρον μας για τον κόσμο των αρωμάτων με πελάτες που θέλουν να ανακαλύψουν νέους συνδυασμούς αρωματικών στοιχείων. 

 

Θυμηθήκαμε την Μαρία που ήρθε να ζητήσει ένα άρωμα, μπήκε γελαστή στο μαγαζί μας και μας είπε πως ψάχνει ένα πράσινο μπουκαλάκι με χρυσό καπάκι που δεν κυκλοφορούσε στα περισσότερα καταστήματα. Το άρωμα το ήθελε για τη γιαγιά της που το φόραγε παλιά, αλλά και για την ίδια γιατί τις θύμιζε τις διακοπές της στο χωριό. Και το βρήκαμε! Λίγα κομμάτια είχαν μείνει στους προμηθευτές μας, και σε μία εβδομάδα η Μαρία είχε το άρωμα στα χέρια της. Μας πήρε τηλέφωνο λίγες μέρες μετά και μιλήσαμε με την ίδια αλλά και με τη γιαγιά Μαρία και μας έφτιαξε τη μέρα.

 

 

Μετά μας ήρθε στο μυαλό ο Γιώργος που ήρθε λίγο λαχανιασμένος για να βρει ένα δώρο της κοπέλας του. Είχε ξεχάσει την επέτειό τους και βιαζόταν να της κάνει έκπληξη στο σπίτι. Μετά από μια φιλική συζήτηση ανακαλύψαμε ποια αρωματικά συστατικά άρεσαν και στους δύο. Και βρήκαμε το τέλειο δώρο. Ένα σετ αρωμάτων for him and for her με αρωματικές νότες συμπληρωματικές, ειδικά διαλεγμένες για το ζευγάρι που ήθελε πικάντικο ανατολίτικο άρωμα.

 

Οι στιγμές αυτές και πολλές άλλες μας γεμίζουν με απερίγραπτη περηφάνια. Με κάθε ευχαριστημένο πελάτη αποκτούμε περισσότερη όρεξη για να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι που ξεκίνησε και συνεχίζει τόσο όμορφα.  Οι ανθρώπινες στιγμές που μοιραζόμαστε μαζί σας μας δίνουν δύναμη και μας υπενθυμίζουν πόσο μπορεί να ομορφύνει μια μέρα με το σωστό άρωμα και την καλή εξυπηρέτηση. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας, και σας ευχόμαστε ολόψυχα να έχετε ένα υπέροχο νέο έτος γεμάτο στιγμές αγάπης και ευτυχίας!