Πολιτική Αποστολών

Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων γίνεται ΔΩΡΕΑΝ από την επιχείρηση με διακριτικό τίτλο ΑROMANET για παραγγελίες άνω των 120€ σε όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες μικρότερες των 120€ η αποστολή κοστίζει 3,90€ για όλη την Ελλάδα. Οι τιμές αυτές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

H επιχείρηση μας δεν χρεώνει επιπλέον κόστος για αποστολές προς δυσπρόσιτες περιοχές.

Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός των προβλεπόμενων εργάσιμων ημερών που αναγράφεται σε κάθε προϊόν ξεχωριστά π.χ 7-14 ή 4-10 ή άμεση αποστολή όταν αναγράφεται στην διαθεσιμότητα άμεσα διαθέσιμο προϊόν, οι ημέρες αυτές μπορεί να διαφοροποιούνται τις περιόδους εορτών, αργιών ή την περίοδο του Αυγούστου για τις ημέρες που το κατάστημα είναι κλειστό λόγω διακοπών(όπου μπορεί να είναι επιπλέον 3-6 εργάσιμες ημέρες) Σε κάθε περίπτωση όμως ο πελάτης ενημερώνεται είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail. Στην περίπτωση που το κατάστημα είναι κλειστό λόγω διακοπών, υπάρχει και σχετική ανακοίνωση στην αρχική σελίδα του site σε εμφανές σημείο.


Σε παραγγελίες με βάρος μεγαλύτερο των 2 κιλών ή σε ογκώδη αντικείμενα υπάρχει επιπλέον χρέωση που διαμορφώνεται σε 0,90€ ανα επιπλέον κιλό πέραν των 2 κιλών


Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, τηλεφωνικά και  με e-mail για να σας ενημερώσουμε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σημείο παράδοσης που έχετε δηλώσει.  


Οι παραδόσεις γίνονται γρήγορα, από ιδιωτικές εταιρίες ταχυμεταφορών (Speedex). Συγκεκριμένα για την Αθήνα και την χερσαία Ελλάδα οι παραδόσεις γίνονται την επομένη εργάσιμη μέρα από την μέρα της αποστολής. Για νησιά από 1-3 εργάσιμες ημέρες, (εξαρτάται από τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών). Δυσπρόσιτες και εξαιρετικά δυσπρόσιτες περιοχές, όπως απομακρυσμένα χωριά και κοινότητες που απέχουν πάνω από 20 χιλιόμετρα από το σημείο εξυπηρέτησης ενδέχεται να καθυστερήσουν επιπλέον στην παράδοσή τους, σύνηθες χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτες περιοχές είναι 3-6 επιπλέον εργάσιμες ημέρες, αναλόγως την περιοχή.


Οι αποστολές και παραδόσεις γίνονται όλες τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 10.00-18.00 χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.


Οι αποστολές προς Κύπρο κοστίζουν 16€ για δέματα έως 2 κιλά και 3€ ανά κιλό για κάθε επιπλέον κιλό.

Οι αποστολές προς Κύπρο γίνονται μόνο με ΕΛΤΑ και ακτοπλοϊκός πράγμα που σημαίνει πως υπάρχει μια καθυστέρηση στις παραδόσεις που μπορεί να διαρκέσει από 1,5 ως 3 εβδομάδες.


Η υπηρεσία της αντικαταβολής κοστίζει συν 2,90 € και η παράδοση Σάββατο συν 1,50 €. Φυσικά παρέχουμε και την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας εσείς οι ίδιοι από την έδρα της εταιρείας μας.


Σε περιπτώσεις άρνησης παραλαβής παραγγελιών με αντικαταβολή από τον πελάτη από τη στιγμή που ήδη έχει αποσταλεί η παραγγελία, και εφόσον το κατάστημα έχει αποστείλει τη παραγγελία εντός των αναγραφομένων ημερών και έχει ενημερώσει τον πελάτη είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά για την αποστολή και τη διαθεσιμότητα, ο πελάτης υποχρεούται να καταθέσει το ποσό των μεταφορικών συν το ποσό της επιστροφής (2 x 3.90€) σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες.

Για οποιαδήποτε απορία καλέστε μας στα 211 40 60 539 και 6971826574 ή στείλτε email στο info@aromanet.gr.