Σχετικά με την Aromanet

Στα 30 μας πια, κι αφού έχουμε εργαστεί για πολλά χρόνια στο χώρο των καλλυντικών και των αρωμάτων, πήραμε την απόφαση να ξεκινήσουμε τη δική μας επιχείρηση με την ποιότητα και τις υπηρεσίες που εμείς θέλαμε.

Και αυτό που θέλαμε, ήταν να προσφέρουμε μόνο αυθεντικά προϊόντα από πιστοποιημένους προμηθευτές στην Ευρώπη, σε όσο το δυνατόν χαμηλότερες τιμές. Ταυτόχρονα φυσικά με την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή.


Ποιότητα, χαμηλές τιμές & εξυπηρέτηση.


Έτσι, περίπου τον Ιούλιο του 2014 έχουμε ξεκινήσει να ψάχνουμε προμηθευτές και να δοκιμάζουμε συνεχώς την ποιότητα των αρωμάτων & καλλυντικών τους. Όχι μόνο εμείς, αλλά και φίλοι που γνώριζαν τ’ αρώματά τους για χρόνια. Δε σκοπεύαμε ούτε στιγμή να ξεκινήσουμε κάτι «στο περίπου» ή χωρίς απόλυτη βεβαιότητα πως το άρωμα θα διαρκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ ή πως ακόμη τα καλλυντικά και οι κρέμες θα είναι οι αυθεντικές, πιστοποιημένες.


Και αφού βρήκαμε τους επίσημους προμηθευτές μας και είχαμε ήδη αποφασίσει πως σίγουρα η μασκότ μας θα είναι η μαύρη γάτα μας η οποία τριγύριζε στα πόδια μας όλο αυτό το διάστημα, ξεκινήσαμε το χτίσιμο του eshop μας και του φυσικού μας καταστήματος.Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επανασχεδιάστηκε τον Ιούνιο του 2015 και πλέον περιλαμβάνει περισσότερους από 6000 κωδικούς προϊόντων! Ξενυχτάμε ακόμη με την Κλεονίκη στα πόδια μας (η γάτα μας ναι), αφού έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας μέχρι να φτάσουμε την Aromanet εκεί που στοχεύουμε.


Στο να είναι δηλαδή το πληρέστερο ηλεκτρονικό κατάστημα για τις αγορές σας στο χώρο των καλλυντικών και των αρωμάτων.


Μέχρι τώρα όμως, μπορούμε να πούμε πως έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ για να πετύχουμε την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή & το έχουμε καταφέρει.Σας ευχαριστούμε ειλικρινά όλους που μας έχετε στηρίξει τόσο πολύ στο ξεκίνημά μας αυτό.

Δίνουμε κάθε μέρα τον καλύτερό μας εαυτό & θα συνεχίσουμε γιατί απλά αγαπάμε αυτό που κάνουμε.

 


Με εκτίμηση,

Aromanet Team