Τρόπος Λειτουργίας

Η Aromanet λειτουργεί με ένα καινοτόμο μοντέλο λειτουργίας το οποίο εξασφαλίζει:

  • τεράστια ποικιλία προϊόντων
  • τις καλύτερες δυνατές τιμές για του πελάτες της
  • όλα τα νέα κομμάτια της αγοράς
  • σπάνιους και niche οίκους
Συγκεκριμένα, αυτή την στιγμή διαθέτει παραπάνω από 7000 ενεργούς κωδικούς. Τα περισσότερα προϊόντα μας είναι κατόπιν παραγγελίας και παραδίδονται σε 7 εώς 12 εργάσιμες ημέρεςΜπορείτε να δείτε μια τυπική εξέλιξη παραγγελίας παρακάτω:
  • Βάζετε στο καλάθι σας όποια προϊόντα θέλετε από τους 7000 κωδικούς μας και ολοκληρώνετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία.
  • Σας τηλεφωνούμε για να επιβεβαιώσουμε τη παραγγελία σας και να σας πούμε τι δώρο κερδίσατε (για παραγγελίες άνω των 79€).* (1 Μερα)

  • Τα προϊόντα σας συλλέγονται και αποστέλλονται από τους προμηθευτές μας στη Γαλλία και τη Μ. Βρετανία. (6-10 Μέρες)

  • Αφού σας τηλεφωνήσουμε για να επιβεβαιώσουμε τις ώρες παράδοσης, συσκευάζουμε την παραγγελία σας μαζί με το δώρο μας για εσάς. (7-11 Μέρες)

  • Η παραγγελία σας αποστέλλεται και την έχετε σπίτι σας τις ώρες που δηλώσατε! (7-12 Μέρες)Το site μας συνδέεται με 3 μεγάλες αποθήκες προμηθευτών στην Ευρώπη και ανανεώνει λίστες καθημερινά ώστε να προστίθενται διαρκώς νέα προϊόντα και να αφαιρούνται όσα δεν είναι πια διαθέσιμα. Το συγκεκριμένο επιχειρηματικό μοτίβο εξασφαλίζει μια ποικιλία προϊόντων τα οποία δεν κυκλοφορούν πια στην Ελλάδα ή ανήκουν στη niche αγορά. Ως αποτέλεσμα η Aromanet είναι ένα από τα ελάχιστα site της ΕΕ που έχει συγκεκριμένες σειρές προϊόντων στους καταλόγους της!


Αυτός ο τρόπος λειτουργίας μπορεί να εξασφαλιστεί μόνο αν λειτουργεί ένα κατάστημα κατόπιν παραγγελίας, δηλαδή ως διαμεσολαβητής μεταξύ μεγάλων προμηθευτών και καταναλωτών. 


Στο κατάστημα που διατηρούμε στο Γαλάτσι υπάρχει πάντα ένα μικρό απόθεμα από αρώματα και καλλυντικά που μπορούν να αποσταλούν αυθημερόν ώστε να εξυπηρετούνται πελάτες που χρειάζονται άμεσα κάτι για δώρο, (τα προϊόντα αυτά έχουν την σήμανση “αμεσα διαθέσιμα” στο πεδίο της διαθεσιμότητας και μπορείτε να τα βρείτε κάνοντας αναζήτηση τον όρο "AMESA")


Στόχος μας είναι να φέρουμε μέσα από το site, στους πελάτες μας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, χιλιάδες προϊόντα και μεταξύ αυτών αρκετά συλλεκτικά και εξαιρετικά δυσεύρετα  τα οποία κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό.


Αυτό το μοντέλο λειτουργίας, εξασφαλίζει αυθεντικά προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές και φυσικά ένα τεράστιο για τα Ελληνικά  δεδομένα κατάλογο προϊόντων που καθιστά την Αromanet ηγέτη στο χώρο της εμπορίας αρωμάτων και καλλυντικών.