Όροι Χρήσης

Η επιχείρηση με τον διακριτικό τίτλο «AROMANET», που εδρεύει στο Γαλάτσι Αττικής, επί της οδού Ολυμπίας 22 με Αρ ΓΕΜΗ 131947501000 , σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα της «www.aromanet.gr». Μέσω της ιστοσελίδας διαφημίζονται και προωθούνται προϊόντα σε ειδικές εκπτωτικές τιμές. Οι ειδικές εκπτωτικές τιμές ισχύουν για συγκεκριμένο χρόνο και ποσότητα. Τα προϊόντα δύναται να αγοράσει στην ειδική εκπτωτική τιμή ο χρήστης μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας, υπό τους όρους που περιγράφονται κατωτέρω και τους οποίους ο χρήστης αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών.

Έννοιες / Ορισμοί

  • Επιχείρηση: η ατομική επιχείρηση με τον διακριτικό τίτλο «AROMANET  και υπεύθυνο τον Πέτρο Π Λενούδια, που εδρεύει στο Γαλάτσι Αττικής, επί της οδού Ολυμπίας 22, (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2114060539 Δευτέρα έως και Παρασκευή 10:00–20:00).
  • Ιστοσελίδα: η παρούσα ιστοσελίδα «www.aromanet.gr».
  • Προϊόν: το προϊόν που διατίθεται σε ειδική εκπτωτική τιμή μέσω της ιστοσελίδας.
  • Αγοραστής: κάθε χρήστης που συμμετέχει επιτυχώς σε Προσφορά που αναρτάται στην ιστοσελίδα και αγοράζει το Προϊόν.
  • Κουπόνι: το έγγραφο που διατίθεται μέσω της Ιστοσελίδας ηλεκτρονικά στον Αγοραστή, φέρει μοναδικό κωδικό και πρέπει να προσκομίζεται υποχρεωτικά από τον Αγοραστή για την παραλαβή του Προϊόντος.
  • Ηλεκτρονικό κουπόνι: η έντυπη εκδοχή του εγγράφου κουπονιού που αποστέλλεται σε αριθμό κινητού τηλεφώνου ή σε προσωπικό email του Αγοραστή, φέρει μοναδικό κωδικό και πρέπει να προβάλλεται υποχρεωτικά από τον Αγοραστή για την παραλαβή του Προϊόντος.
  • Χρήστης: ο επισκέπτης της Ιστοσελίδας. Η πρόσβαση για αγοραπωλησία μέσω της Ιστοσελίδας επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.
  • Μέλος: το εγγεγραμμένο μέλος της Ιστοσελίδας. Η εγγραφή στην Ιστοσελίδα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα, είναι προαιρετική και απαιτεί συμπλήρωση προσωπικών δεδομένων από το Μέλος, όπως αναγράφονται στο πεδίο «Εγγραφή».

Παρεχόμενες Πληροφορίες & Προϊόντα

Το www.aromanet.gr δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.aromanet.gr, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.aromanet.gr, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τα προϊόντα είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά για το www.aromanet.gr. Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να μην απεικονίζουν πιστά το τελικό προϊόν, καθώς οι εταιρίες αλλάζουν πολύ συχνά την συσκευασία και την σύσταση των προϊόντων τους. Ο τίτλος όμως του προϊόντος είναι δεσμευτικός.

Περιορισμός Ευθύνης

Το www.aromanet.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητάς τους. Το www.aromanet.gr ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.aromanet.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιαστούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης, το www.aromanet.gr ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Η ιστοσελίδα www.aromanet.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της AROMANET. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την AROMANET συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της AROMANET και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. 

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της AROMANET ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. 

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την AROMANET και το ηλεκτρονικό της κατάστημα είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της AROMANET και του δικτυακού χώρου www.aromanet.gr  και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού. 

Ευθύνη Χρήστη

Οι Χρήστες της ιστοσελίδας αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτήν για δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους, οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, και καθ’ οιονδήποτε τρόπο αντίθετο στα χρηστά ήθη, ή αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές και άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο ή δεν δικαιούται να μεταδώσει σύμφωνα με τη νομοθεσία ή με συμβατική απαγόρευση (όπως εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), που παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό απόρρητο, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, παραβιάζει με οποιοδήποτε τρόπο την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τις διατάξεις αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Σε κάθε περίπτωση και με την επιφύλαξη όσων αναφέρονται παραπάνω, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει τρίτους (ενδεικτικά μέσω e-mail, facebook, twitter κ.λπ.) για τις προσφορές που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η εταιρεία αναγνωρίζει τη σημασία της τήρησης όλων των απαραίτητων νομίμων διαδικασιών που σχετίζονται με την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες τεχνικά μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των Χρηστών/συνδρομητών, διασφαλίζονται ως απόρρητες. Η εταιρεία έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι Χρήστες παρέχουν μέσω της Ιστοσελίδας ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο (π.χ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των Χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά. Η σύνδεση των χρηστών στην ιστοσελίδα είναι ασφαλής, διότι χρησιμοποιείται τεχνολογία ψηφιακής πιστοποίησης.

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

Η πρόσβαση στα συστήματα της εταιρείας (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

Απόρρητο Συναλλαγών

Όπως αναφέρεται και παραπάνω, η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη είναι εμπιστευτικές και η εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Η εταιρεία δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των Χρηστών της Ιστοσελίδας και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από αυτούς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Ο χρήστης μπορεί να ζητήσει οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για τον ίδιο, καθώς και τη διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορεί να τεκμηριωθεί η ύπαρξη λάθους.

Διαφημίσεις και Χορηγοί

Ο χρήστης γνωρίζει ότι στην ιστοσελίδα μπορούν να καταχωρούνται διαφημιστικά μηνύματα και μηνύματα χορηγών. Τυχόν καταγγελία σχετικά με τα εν λόγω διαφημιστικά μηνύματα θα πρέπει να διαβιβάζεται στα αρμόδια όργανα δεδομένου ότι η εταιρεία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη.

Επιστροφή Χρημάτων

Σε κάθε αγορά, θεωρούμε υποχρέωσή μας να προστατεύουμε τόσο τον αγοραστή, ώστε να βελτιώσουμε την εμπειρία της αγοραπωλησίας και να εξαλείψουμε την αβεβαιότητα και τα πιθανόν λάθη. Επομένως, οφείλουμε να διασαφηνίσουμε ποιες είναι οι προϋποθέσεις επιστροφής και ποιες όχι. Η διαδικασία πρέπει να είναι δίκαιη και διαφανής προς όλα τα μέρη, για να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις. Διευκρινίζεται πως τους όρους της Πολιτικής Επιστροφών αποδέχονται οι αγοραστές εφόσον προβαίνουν σε χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας www.aromanet.gr.

Εάν αλλάξατε γνώμη μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 10 του Ν.2251/94. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί ή να έχει ανοιχθεί. Για να επιστρέψετε οποιοδήποτε εμπόρευμα, πηγαίνετε απλά στο «Ο Λογαριασμός Μου», κατόπιν στο Ιστορικό Παραγγελιών και χρησιμοποιείτε τη φόρμα επιστροφής για να λάβετε απλές οδηγίες επιστροφής. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών μας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@aromanet.gr) ή μέσω τηλεφώνου (210 40 60 539).

Το προς επιστροφή προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται με όλα τα σχετικά έγγραφα της συναλλαγής (την απόδειξη, τιμολόγιο κλπ). Μόλις λάβουμε την επιστροφή σας στο κέντρο επεξεργασίας μας, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων μαζί με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα επιβεβαιώνει την παραλαβή. 

Ακύρωση Παραγγελίας

Ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει άμεσα οποιαδήποτε παραγγελία της οποίας τα προϊόντα είναι σε κατάσταση συλλογής και για την οποία δεν έχουν αρχίσει οι διαδικασίες αποστολής και έκδοσης παραστατικών. Το ίδιο ισχύει και για τις online συναλλαγές. Η ακύρωση γίνεται με ανάλογο αίτημα του πελάτη μέσω email, fax ή τηλεφωνικής επικοινωνίας. 

Σε περιπτώσεις άρνησης παραλαβής παραγγελιών με αντικαταβολή από τον πελάτη από τη στιγμή που ήδη έχει αποσταλεί η παραγγελία, και εφόσον το κατάστημα έχει αποστείλει τη παραγγελία εντός των αναγραφομένων ημερών και έχει ενημερώσει τον πελάτη είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά για την αποστολή και τη διαθεσιμότητα, ο πελάτης υποχρεούται να καταθέσει το ποσό των μεταφορικών συν το ποσό της επιστροφής (2 x 3.9€) σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες.

Σε περιπτώσεις άρνησης παραλαβής ή διαδοχικών ακυρώσεων το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να μην αποστείλει ενδεχόμενη νέα παραγγελία αν δεν προκαταβληθεί το συνολικό ποσό αυτής. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν κλείνουμε προϊόντα τα οποία είναι κατόπιν εισαγωγής εάν πρώτα δεν έχει γίνει επιβεβαίωση με τον πελάτη.

Κίνδυνος Απώλειας, Εγγυήσεις, Επιστροφές

Όλες οι αγορές εμπορευμάτων από το www.aromanet.gr γίνονται σύμφωνα με μια σύμβαση αποστολής διαμέσου κατάλληλου ταχυμεταφορέα. Ο κίνδυνος απώλειας, βλάβης ή καταστροφής λόγω της μεταφοράς και ο τίτλος ιδιοκτησίας για τα εμπορεύματα αυτά περνά σε σας από την παράδοση της παραγγελίας σε εσάς από τον μεταφορέα.

Τα εμπορεύματα που διατίθενται προς πώληση από το www.aromanet.gr είναι κατασκευασμένα από τρίτους και έτσι το www.aromanet.gr δεν φέρει καμία ευθύνη, για όλες τις δηλώσεις και εγγυήσεις σε αυτά. Επίσης δεν έχει καμία ευθύνη για τυχόν ελαττώματα των προϊόντων αυτών καθώς και για τυχόν πρόκληση πάσης φύσεως ζημιών ή βλαβών από τα προϊόντα αυτά και από τη χρήση τους. Για όλα αυτά ευθύνη έχουν οι κατασκευάστριες εταιρείες των προϊόντων.

Επιπλέον, όλες οι πωλήσεις είναι τελικές και τα εμπορεύματα μπορούν να επιστραφούν στην Εταιρεία μόνο σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών που βρίσκεται στον Ιστότοπο. Προβληματικά ή ελαττωματικά ή ουσιωδώς διάφορα με αυτά της παραγγελίας προϊόντα ή ακόμη χωρίς τη συνομολογημένη ιδιότητά τους τέτοια, επιστρέφονται από εσάς αζημίως στην εταιρεία μας με έξοδα αποστολής που βαρύνουν εμάς.

Η Aromanet δεν αναλαμβάνει service ηλεκτρονικών συσκευών και ρολογιών που πωλούνται από το δίκτυο της, στην περίπτωση που κάποια συσκευή παρουσιάσει πρόβλημα στην λειτουργία της θα πρέπει να απευθυνθείτε στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα service εφόσον υπάρχουν στην Ελλάδα με την επίδειξη της απόδειξης και της εγγύησης.

Τέλος, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους πελάτες μας πως οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές, συνεπώς η Aromanet δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που κάποια εταιρεία έχει αλλάξει την συσκευασία των προϊόντων της, κάτι για το οποίο δεν ενημερωνόμαστε ούτε εμείς καθώς αυτό θέμα αυτό αφορά αποκλειστικά τις διάφορες εταιρίες παραγωγής αρωμάτων και έχει να κάνει με την πολίτικη marketing που ακολουθούν.

Αποδεκτοί Τρόποι Πληρωμής

Κατάθεση στην τράπεζα

Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής μπορείτε να πληρώσετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας με κατάθεση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς στην Τράπεζα Πειραιώς, στην Εθνική Τράπεζα και στην Alphabank. Τα στοιχεία των τραπεζικών μας λογαριασμών είναι τα παρακάτω:

ALPHABANK

Αρ. λογ/σμού: 141002002004533

IBAN: GR76 0140 1410 1410 0200 2004 533

Δικαιούχος: Π. Π. ΛΕΝΟΥΔΙΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αρ. λογ/σμού: 6034-136453-738

ΙΒΑΝ: GR17 0171 0340 0060 3413 6453 738

Δικαιούχος: Π. Π. ΛΕΝΟΥΔΙΑΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αρ. λογ/σμού: 105/606204-02

ΙΒΑΝ: GR58 0110 1050 0000 1056 0620 402

Δικαιούχος: Π. Π. ΛΕΝΟΥΔΙΑΣ


EUROBANK

Αρ. λογ/σμού: 0026.0253.41.0201075472

IBAN: GR67 0260 2530 0004 1020 1075 472

Δικαιούχος: Π. Π. ΛΕΝΟΥΔΙΑΣ

 

Σε περίπτωση που η κατάθεση του συνολικού κόστους της παραγγελίας δεν ολοκληρωθεί εντός 2 εργασίμων ημερών, η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, αλλά και με κάθε άλλο μέσο πληρωμής εκτός της αντικαταβολής θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας, καθώς και η δέσμευση των προϊόντων, σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρείας μας που εμφανίζονται στη φόρμα παραγγελίας και στο e-mail που θα λάβετε αμέσως μόλις επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας, αναφέροντας ως αιτιολογία τον κωδικό παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας μέχρι την αποστολή του(ων) προϊόντος(ων), θα ακολουθείται διαδικασία άτοκης επιστροφής των χρημάτων σας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί σας προκειμένου να μας δώσετε τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο επιθυμείτε να γίνει η κατάθεση.

Σε περίπτωση εμβάσματος από τρίτη τράπεζα που δεν συμπεριλαμβάνεται στις τρεις συνεργαζόμενες (Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς) το κόστος εντολής εμβάσματος επιβαρύνει τον πελάτη.

Αντικαταβολή

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή τότε θα πρέπει να το δηλώσετε στην αίτησή αγοράς του προϊόντος και να καταβάλλετε το αντίστοιχο τίμημα κατά την παραλαβή του προϊόντος από τον μεταφορέα της επιλογής μας.

* Για ποσά μεγαλύτερα των 80€ και για συγκεκριμένα προϊόντα τα οποία είναι κατόπιν παραγγελίας, παρακαλείστε να κάνετε κατάθεση προκαταβολής σε μία από τις τράπεζες μας για να επιβεβαιωθεί η παραγγελία. Η κατάθεση γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. Τέλος για παραγγελίες άνω των 400€ δεν θα ισχύει η υπηρεσία της αντικαταβολής, οπότε ο πελάτης θα πρέπει να πληρώσει με έναν απο τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής που διαθέτει το site (Πιστωτική, Paypal, τραπεζική κατάθεση)

Οι προκαταβολές για niche αρώματα, κρέμες περιποίησης και άλλα προϊόντα δεν επιστρέφονται σε περίπτωση που κάποιος πελάτης αρνηθεί να παραλάβει την παραγγελία του για δικούς του λόγους ενώ το κατάστημα έχει αποστείλει το προϊόν στις συμφωνημένες μέρες.

Πιστωτική κάρτα

Η υπηρεσία υποστηρίζει πληρωμές με χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες:

American Express, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Diners

Η παράδοση των παραγγελιών όπου η πληρωμή είναι με πιστωτική κάρτα, γίνεται μόνο στον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας με την επίδειξη της κάρτας και της αστυνομικής ταυτότητας.

Paypal

Σημείωση: Υπάρχει επιβάρυνση +3.50% από την συνολική αξία της παραγγελίας σε κάθε συναλλαγή με PayPal

Παράδοση Παραγγελίας

Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων γίνεται Δωρεάν από την εταιρεία με διακριτικό τίτλο AROMANET για παραγγελίες άνω των 120€ σε όλη την Ελλάδα. εντός των προβλεπόμενων εργάσιμων ημερών που αναγράφεται σε κάθε προϊόν ξεχωριστά π.χ 7-14 ή 4-10 ή άμεση αποστολή όταν αναγράφεται στην διαθεσιμότητα άμεσα διαθέσιμο προϊόν, οι ημέρες αυτές μπορεί να διαφοροποιούνται τις περιόδους εορτών, αργιών ή την περίοδο του Αυγούστου για τις ημέρες που το κατάστημα είναι κλειστό λόγω διακοπών(όπου μπορεί να είναι επιπλέον 3-6 εργάσιμες ημέρες) Σε κάθε περίπτωση όμως ο πελάτης ενημερώνεται είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail. Στην περίπτωση που το κατάστημα είναι κλειστό λόγω διακοπών, υπάρχει και σχετική ανακοίνωση στην αρχική σελίδα του site σε εμφανές σημείο.

Για παραγγελίες μικρότερες  των 120€ η αποστολή κοστίζει 3,90 για όλη την Ελλάδα.  Οι τιμές αυτές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. H επιχείρηση μας δεν χρεώνει επιπλέον κόστος για αποστολές προς δυσπρόσιτες περιοχές. Σε παραγγελίες με βάρος μεγαλύτερο των 2 κιλών ή σε ογκώδη αντικείμενα υπάρχει επιπλέον χρέωση που διαμορφώνεται σε 0,90€ ανά επιπλέον κιλό πέραν των 2 κιλών

Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, τηλεφωνικά και  με e-mail για να σας ενημερώσουμε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σημείο παράδοσης που έχετε δηλώσει.  

Οι παραδόσεις γίνονται γρήγορα, από ιδιωτικές εταιρείες ταχυμεταφορών (SPEEDEX). Συγκεκριμένα για την Αθήνα και την χερσαία Ελλάδα οι παραδόσεις γίνονται την επομένη εργάσιμη μέρα από την μέρα της αποστολής. Για νησιά από 1-2 ημέρες, (εξαρτάται από τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών). Δυσπρόσιτες και εξαιρετικά δυσπρόσιτες περιοχές, όπως απομακρυσμένα χωριά και κοινότητες που απέχουν πάνω από 20 χιλιόμετρα από το σημείο εξυπηρέτησης ενδέχεται να καθυστερήσουν επιπλέον στην παράδοσή τους, κάτι που γίνεται πολύ σπάνια, σύνηθες χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτες περιοχές είναι 1-3 εργάσιμες. Οι παραδόσεις γίνονται όλες τις εργάσιμες μέρες απο τις 10.00-17.00 χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής κοστίζει συν 2,90 € και η παράδοση Σάββατο συν 1,50 €. Φυσικά παρέχουμε και την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας εσείς οι ίδιοι από την έδρα της εταιρείας μας.